Pagini

miercuri, 19 mai 2010

Pai da,si cica 'Esti viol!'


Noua generatie ma ingrozeste,domne ! Si vorbesc la cel mai serios mod. Te uiti pe strada si ochii cer indurare cand o 'stimabila' domnisoara ce a suferit un accident fatal : din pacate,sifonierul a cazut peste ea;defileaza in fata statiei de tramvai[cel mai probabil 41]si dintr-o catastrofa mondiala se porneste un nou 'trend/pa trend' cum s-ar zice,daca ma intelegi.Sti ce zic?
Si ca sa nu neglijam sexul opus,aruncam o privire catre masculii feroce ai ultimilor ani.Parca's scosi pe banda,nu alta! Tot felul de 'Don Juani',maestrii in alte flirtului. Ne plimbam ca niste oamenii obisnuiti pe strada,GEN,si in cazul meu,fata decenta la o varsta pe atat de decenta,aud ecoul unei voci ragusite[probabil din cauza tratamentelor pulmonare cu Pall Mall sau si mai bine 'Carpati']care ma irita subtil : "Papusa,ai o harta?!M-am pierdut in ochii tai" sau "Ma orbesti cu frumusetea ta?". Pe bune?!Atunci cumpara-ti niste ochelari de soare,baiete,sau ia-ti un GPS. Traducere?dai un google.
Sunt dezgustata la propriu.Dar poate pentru unii,adevarurile enumerate mai sus,dureroase pentru mine,sunt surse de amuzament.Ca sa imi inchei pledoaria pentru seara asta,imi apar mult apreciatii mei clienti si ii 'complementez' astfel :

'la multi ca voi...mai bine nu! Sunteti viol ! :*'



-scris de Ela.